APREwork!

Onze werknemers verplaatsen zich naar uw bedrijf voor elke vorm van handarbeid.

ONS TEAM KOMT NAAR U TOE!

Profiteer van de diensten van een presterend team op de site van uw bedrijf en vermijd de beperkingen die worden veroorzaakt door het personeelsbeheer, de transportkosten en de controle van de in- en uitgang van de goederen.

WAT KAN APREwork! VOOR U DOEN?

Al meer dan 50 jaar is ons bedrijf actief in de sector van de handarbeid en heeft het een breed scala aan vaardigheden ontwikkeld op het gebied van ontwerp, productie en uitvoering.

VERPAKKING

MECHANISCHE EN ELEKTRISCHE ASSEMBLAGES

CONTRACTWERK

EN MEER..

WIJ PASSEN ONS AAN UW BEHOEFTEN AAN

APRE SERVICES jongleert met de klassiekers van handenarbeeid… maar niet alleen! Met een groot gevoel voor zorgvuldigheid en een echt verlangen om te werken, past het APREwork! team zich aan uw wensen van allerlei aard aan. Onze ervaren instructeur is verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van de werknemers en ziet toe op de goede uitvoering van de gevraagde taken. Bij aankomst worden de kwalitatieve resultaten altijd op tijd geleverd.

Het APREwork! team verplaatst zich in Brussel en omstreken.

Meer weten?

50 jaar ervaring en projecten hebben onze expertise en knowhow gesmeed. Door met ons samen te werken bent u verzekerd van een snelle uitvoering en efficiënte service tegen concurrerende prijzen.
contact@apreservices.be
+32 02 333 00 90