APREpack!

Aangepaste verpakking voor uw product, ontworpen voor verzending….

Wat verwacht u van een goede verpakking?

Uw product laten opvallen? Dat het robuust genoeg is om elke degradatie te weerstaan, van de productie tot de handen van de klant? Dat het milieuvriendelijk is? Kom uw project aan ons presenteren, wij leggen u een oplossing op maat voor nadat wij uw wensen en behoeften hebben beoordeeld.

WIJ PASSEN ONS AAN UW BEHOEFTEN AAN

Gelegen op een terrein van 3700m² in de buurt van de Brusselse ring, verzorgen wij een breed scala aan verpakkingsactiviteiten.

STAPSGEWIJZE ZORG VAN A TOT Z

Omdat we weten dat het in dienst nemen van veel onderaannemers vaak een bron van gedoe is, kan APRE SERVICES uw project van ontwerp tot verzending, inclusief de productie, verpakking en montage van het product, voor zijn rekening nemen.
Aprepack!

VOOR ELK PRODUCT, HET AD HOC PAKKET

Vorm, afmetingen, materiaal… met APRE SERVICES wordt geen enkele parameter aan het toeval overgelaten. Wij bieden u een breed scala aan opties, altijd in overeenstemming met de normen van de massadistributie.

DE BLISTERVERPAKKING OP KARTON

Een gethermoformeerd plastic omhulsel (PVC of PET), verzegeld op een aanpasbare kartonnen drager.

DE HOOGFREQUENTE BLISTERVERPAKKING

Een thermovormig kunststof omhulsel (PVC of PET) dat door middel van hoogfrequent lassen op zijn plastic drager is verzegeld voor optimale veiligheid.

DE SKIN PACK

Een plastic folie die onder hitte wordt geplaatst op een kartonnen presentatiehouder.

KRIMP FOLIE

Een kunststoffolie die zich aanpast aan de vorm van uw product dankzij een thermovormmachine. Ideaal voor het maken van promotieverpakkingen!

APRE SERVICES IS AL MEER DAN 50 JAAR BEZIG MET IN TE PAKKEN...

50 jaar ervaring en projecten hebben onze expertise en knowhow gesmeed. Door met ons samen te werken bent u verzekerd van een snelle uitvoering en efficiënte service tegen concurrerende prijzen.
contact@apreservices.be
+32 02 333 00 90