APREnet!

Een sociaal en ecologisch verantwoord alternatief voor traditionele schoonmaakbedrijven!

Bent u als bedrijf, vereniging of openbare instelling op zoek naar een betaalbare schoonmaakdienst in Brussel? Reken op APRE SERVICES om het verschil te maken. Profiteer van onberispelijke resultaten en neem deel aan een maatschappelijk verantwoord project!

GESCHOOLDE WERKNEMERS, PROFESSIONELE RESULTATEN

Bij APRE SERVICES weten we dat een veegbeurt niet alles doet en dat een kwaliteitsreiniging volgens de regels van de kunst moet worden uitgevoerd!

Het APREnet! team is streng getraind in reinigingstechnieken en wordt begeleid door een manager met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van onderhoud. Deze persoon zorgt voor een goede uitvoering van de taken en de kwaliteit van de resultaten.

Het creëren van een transparante en permanente communicatie met onze klanten stelt ons in staat om een langdurige, efficiënte en respectvolle relatie op te bouwen. Onze ervaring bewijst het elke dag!

SCHONER, GROENER

Omdat respect voor het milieu een integraal onderdeel is van de filosofie van APRE SERVICES, staan ecologische kwesties en “groene” onderhoudspraktijken centraal in de opleiding van onze werknemers:

We maken er een erezaak van om alleen milieuvriendelijke producten en apparatuur te gebruiken.

Onze werknemers reizen met het openbaar vervoer, met uitzondering van begeleiders die zijn uitgerust met voertuigen met een lage CO2-uitstoot.

Wij oefenen een selectieve sortering uit en werken volgens een systeem van hervulbare blikken en individuele doseerapparaten om productafval en overbodig afval te vermijden.

50 jaar ervaring en projecten hebben onze expertise en knowhow gesmeed. Door met ons samen te werken bent u verzekerd van een snelle uitvoering en efficiënte service tegen concurrerende prijzen.
contact@apreservices.be
+32 02 333 00 90