HOGE FREQUENTIE BLISTER
 


Cliquez pour agrandir...
HOGE FREQUENTIE BLISTER bestaat uit een vacuum gevormde schaal in plastic en een rug eveneens in plastic die samen worden gelast door middel van hoge frequentie.

Deze verpakking is transparant, zeer sterk en bezit het kenmerk om de etalagediefstal af te zwakken. Dit wordt zeer gewaardeerd door de grote verdelers.

Eén adres om u het leven te vereenvoudigen:

Vanaf het eerste, met u samen bestudeerd project,van het concept tot het eindproduct, van het in blister stopppen van uw artikelen, die daarna in kartonnen dozen worden verpakt, tot bij de levering aan de klant, kan APRE u een volledig dienst verzekeren, die u stap per stap kan volgen.

U wenst een elegante blister in een vernieuwde, een klassieke of een persoonlijke vormgeving ? Laat u bekoren door onze vakkennis.

De HOGE FREQUENTIE BLISTER is en blijft DE oplossing om de aandacht te vestigen op al uw artikels die een verpakking van kwaliteit en met klasse verdienen.

U lanceert een nieuw product en u wilt de markt testen ? Wij kunnen oplossingen in blister verpakking aan verminderde prijs voor u vinden!
NEEM CONTACT MET ONS OP, U ZULT VERBAASD ZIJN VAN DE MOGELIJKHEDEN...

 
Contactez-nous, vous serez étonné des possibilités...

 

Neerstalsesteenweg 178
1190 Brussel
Telefoon :
00 32 2 333 00 90
Fax
00 32 2 332 02 48
E-mail : contact@apreservices.be
Van maandag tot en met donderdag
Van 8u15 tot 16u30
Vrijdag
Van 8u15 tot 15u30